Лактоза, молочний цукор (роздріб)

- Немає в наявності
121,21 грн/кг
- +380 (50) 855-29-40Химическая продукция
- +380 (50) 292-82-85Химическая продукция
Опис
Лактоза C12H22O11 — вуглевод групи дисахаридів, міститься в молоці і молочних продуктах.
Молекула лактози складається із залишків молекул глюкози і галактози. Лактозу іноді називають молочним цукром. Сировиною для одержання є молочна сироватка, з якої, використовуючи методи мембранної технології і сушіння, виділяють, а потім зневоднюють молочний цукор, що являє собою однорідний порошок від білого до жовтуватого кольору,без стороннього присмаку і запаху.
Лактоза застосовується:- в молочній промисловості для виготовлення продуктів дитячого харчування, молочних консервів, десертів;- в молочноконсервної промисловості лактозу застосовують в якості затравки для кристалізації при виробництві згущеного молока;- у виробництві ковбасних виробів для маскування солоного і гіркого присмаку і збільшення стійкості забарвлення продукту;- в кондитерському виробництві при виготовленні шоколаду, желе, мармеладу, цукерок, печива;- у хлібопекарському виробництві;- при виготовленні соусів, кетчупів, майонезів;- для виготовлення дієтичних видів харчування для дітей, спортсменів, осіб, що страждають на діабет;- у лікеро-горілчаних напоях для поліпшення смакових якостей і чистоти продукту для додання м'якого смаку і приємного аромату;- у фармацевтичній промисловості як сполучна речовина та наповнювач при таблетировании, при виготовленні сиропообразных і жувальних форм лікарських засобів, для стабілізації рідких і сухих вітамінних композицій.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Плазма |
Країна виробник | Китай |
Інформація для замовлення
- Ціна: 121,21 грн/кг