Сіль таблетована вищого гатунку

- Немає в наявності
555,50 ₴/мішок
- +380 (50) 855-29-40Химическая продукция
- +380 (96) 788-71-33Химическая продукция
- +380 (68) 151-70-79
Опис
Сіль харчова, яку також називають кухонною сіллю, хлористим натрієм або хлоридом натрію - біла речовина мінерального походження, що складається з кристалів, розчинне у воді, яку вживають в їжу в якості спеції з далекої давнини. Кухонна сіль містить 61% хлору і 39% натрію. Зазвичай отримується з природних джерел харчова сіль містить домішки мінеральних речовин, які надають продукту сірий або інші відтінки.
Виробництво харчової солі може здійснюватися декількома технологічними методами:
- Видобуток самосадочної (озерної) солі, що скупчується на дні озер пластами. Цей спосіб отримання хлориду натрію найбільш поширений у країнах СНД.
- Видобуток з пластів кам'яної солі, що утворилися в товщі землі, із застосуванням гірничого способу.
- Отримання осідної солі, розчиненої у воді озер, лиманів, методом випарювання або виморожування.
- Випарювання виварювальної солі, що знаходиться в підземних розсолах.
За якістю сіль може належати до одного з наступних сортів: екстра, вищий, перший, другий. За величиною кристалів розрізняють помоли з нумерацією від №1 до №3.
Хімічна формула - NaCl.
Для пошуку даного товару можуть використовуватися такі назви – поварена сіль, хлорид натрію, хлористий натрій.
Де застосовується?
- хімічного очищення води, що надходить з котельні в тепломережу;
- У харчовій промисловості для засолювання і консервації продуктів, для зберігання кормів в тваринництві;
- При виготовленні миючих засобів, соди, хлору, їдкого натрію, соляної кислоти;
- Для фарбування матеріалів, виготовлення мила, усунення обмерзання доріг.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Мішок |
Вага | 25 кг |
Ціна за 1 кг | 5 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 555,50 ₴/мішок