Агар, агар-агар, 1 кг

- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
920 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (50) 855-29-40Химическая продукция
- +380 (50) 292-82-85Химическая продукция
Опис
Мінімальний обсяг постачання від 1 кг
Агар-агар — це гідроколоїд, складний полісахарид, що отримується за допомогою екстрагування з червоних і бурих водоростей, що і утворюється у водних розчинах щільний холодден
Агар-агар широко застосовується в харчовій промисловості (харчова домішка Е406) для виробництва кондитерських виробів (мармелад, зефір, жувальні цукерки, пастила, начинки, суфле), столових солодких страв (желе, мусів, бламанже, кисель), дієтичних продуктів (джем, конфітюр), супів, морозива.
Знаходить також широке застосування:
в мікробіології для виготовлення щільних і напіврідкісних поживних середовищ;
в медицині як проносний;
у фармацевтиці під час виробництва ліків і таблеток, він може бути використаний як вільний агент. У процесі виробництва мазі, може бути використаний як емульгатор і стабілізатор у перев'язувальних матеріалах;
у радіології може бути доданий у сульфат барію.
Пропонована нашою компанією агар-агар у Харкові має вигляд прозорих блискучих пластинок без запаху, що мають довжину до 30 см, ширину — 0,5 см. Під час занурення в холодну воду вони, не розчиняючись, розбухають за невеликий термін часу, у гарячій воді відбувається їхнє повне розчинення. Після остуджування розчиненого у воді агара він стає міцним безбарвним холодним, не має запаху та смаку. По желювальноїздатності агар-агар набагато потужніші за желатину: жування відбувається навіть у разі його використання в співвідношенні на 1 його частину — 200-300 частин води!
Застосування агар-агару:
- На підприємствах харчової промисловості як домішка Е406 під час виготовлення багатьох кондитерських виробів, наприклад, мармеладу, суфле, пастили, зефіру; у виробництві желе, киселів, мусів, супів, дієтичних продуктів, морозива;
- У мікробіологічних лабораторіях із нього готують поживні середовища;
- У фармакології — для виготовлення проносних, як вільний агент під час виробництва лікарських засобів, як емульгувальний і стабілізувальний компонент для виготовлення мазей, перев'язувальних матеріалів;
- Додається в сульфат барію, що використовується в радіологічних дослідженнях;
- Агаровий гель використовується у разі імуноелектрофорезі, електрофорезе ДНК,імунодифузії.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Weifang |
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 г |
Тип | Загущувач |
Інформація для замовлення
- Ціна: 920 ₴/кг