Сода харчова у пачках по 500 гр

- Немає в наявності
- Тільки оптом
20 грн/упаковка
Мінімальне замовлення — 2160 упаковок
Показати всі оптові ціни- +380 (50) 855-29-40Химическая продукция
- +380 (50) 292-82-85Химическая продукция
Опис
Мінімальне замовлення 1 піддон = 1080 кг = 2160 пачок
Сода харчова у Пачках по 500 гр. і в Мішках по 25 кг
Сода харчова
являє собою кристалічний порошок тонкого помелу, білого кольору, без запаху, солонуватого (мильного) смаку, який при попаданні на слизові оболонки викликає подразнення. Легко розчиняється у воді. Є кислою натрієвою сіллю вугільної кислоти і натрію. Реагує з кислотами з утворенням солі і вугільної кислоти, яка тут же розпадається на вуглекислий газ і воду. При температурі 60° C харчова сода розпадається на карбонат натрію, вуглекислий газ і воду.
Відмінною особливістю є м'які лужні властивості, не надають шкідливого впливу на тваринні і рослинні тканини.
Щільність ― 2,159 г/см3. Температура кипіння ― 851° C, температура плавлення ― 270° C.
Застосування харчової соди.
Харчова сода широко застосовується в різних галузях промисловості, народного господарства та в побуті. Використовується в хімічній, харчовій, легкій, медичної, фармацевтичної промисловості, кольорової металургії та ін.
У харчовій промисловості вона зареєстрована як харчова добавка E500. Основне застосування ― кулінарія, хлібопечення, виробництво кондитерських виробів, де він застосовується, переважно, в якості основного або додаткового розпушувача при випічці, самостійно або у складі комплексних розпушувачів і в готових сумішах для випічки. Також застосовується при виробництві газованих напоїв.
У медицині розчин питної соди використовується в якості слабкого антисептика для полоскань, а також як традиційне кислотонейтрализующее засіб від печії та болю в шлунку.
У хімічній промисловості використовується для виробництва барвників, пінопластів та інших органічних продуктів, фтористих реактивів, товарів побутової хімії, наповнювачів у вогнегасниках, для відділення двоокису вуглецю, сірководню з газових сумішей. Також входить до складу порошку, застосовуваного в порошкових системах пожежогасіння, утилізуючи тепло і відтісняючи кисень від вогнища горіння виділеним вуглекислим газом.
У легкій промисловості гідрокарбонат натрію застосовується у виробництві підошовних гум і штучних шкір, шкіряному виробництві (вичинка та нейтралізація шкір), текстильної промисловості (обробка шовкових і бавовняних тканин).
У побуті використовується як чудовий засіб для чищення, миття і видалення плям і накипу. Харчова сода чудово видаляє неприємні запахи, освіжає та очищує килими, усуває затхлий запах старих книг. У лікувальних цілях харчову соду використовують при опіках, в тому числі сонячних. Вона ― швидка допомога і при бджолиному або осином укусі.
Упаковка, транспортування та зберігання.
Харчову соду упаковують у чотиришарові або п'ятишарові паперові мішки масою до 50 кг, або у спеціалізовані контейнери разового використання типу МКР-1,0 з поліетиленовим вкладишем, масою не більше 1 тонни. Двовуглекислий натрій (натрію бікарбонат), призначений для роздрібної торгівлі, упаковують в споживчу тару ― картонні пачки масою 500 і 1000 г, поліетиленові пакети масою 500 р.
Соду харчову транспортують усіма видами транспорту (крім повітряного) у критих транспортних засобах в відповідності з правилами перевезення вантажів, діючими на транспорті даного виду. Допускається транспортування двовуглекислого натрію автомобільним транспортом навалом з використанням спеціалізованого транспорту (типу муковоза) або в спеціально виготовлених ємностях з нержавіючої сталі. Спеціалізовані м'які контейнери транспортують залізниці відкритим рухомим складом вагонними відправками без перевалок, з навантаженням і вивантаженням на під'їзних коліях вантажовідправника (вантажоодержувача).
Соду харчову зберігають в закритих складських приміщеннях. Заповнені м'які спеціалізовані контейнери і транспортні пакети зберігають в критих складських приміщеннях, так і на відкритих майданчиках, у 2-3 яруси по висоті.
Гарантійний термін зберігання продукту ― 12 місяців з дня виготовлення.
Фізико-хімічні показники* харчової соди ГОСТ 32802-2014
Найменування показника | Норма для сорту | ||
Перший | Другий | ||
Зовнішній вигляд | Кристалічний порошок білого кольору, без запаху | ||
Масова частка двовуглекислого натрію (NaHCO3), %, не менше** | 99,5 | 99,0 | |
Масова частка вуглекислого натрію (Na2CO3), %, не більше** | 0,4 | 0,7 | |
Масова частка хлоридів у перерахунку на NaCl, %, не більше** | 0,02 | 0,04 | |
Масова частка миш'яку (As), %, не більше | Витримує випробування | ||
Масова частка нерозчинних у воді речовин, %, не більше | Витримує випробування | ||
Масова частка заліза (Fe2+), %, не більше** | 0,001 | 0,005 | |
Масова частка кальцію (Ca2+), %, не більше | 0,04 | 0,05 | |
Масова частка сульфатів у перерахунку на SO42-, %, не більше | 0,02 | 0,02 | |
Масова частка вологи, %, не більше | 0,1 | 0,2 |
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Башкирська содова компанія |
Упаковка | Картонний пакет |
Вага | 500 г |
Користувальницькі характеристики | |
мішок | 25 кг. |
пачка | 500 гр. |
біг біг | 1000 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 20 грн/упаковка
- Мінімальне замовлення: 2160 упаковок
- Спосіб упаковки: мішки 25 кг, пачки по 500 гр