Мальтодекстрин DE 7-13, DE 15-20, DE 18-20,

- Немає в наявності
- Тільки оптом
60,61 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 20 кг
- +380 (50) 855-29-40Химическая продукция
- +380 (96) 788-71-33Химическая продукция
- +380 (68) 151-70-79
Опис
Мінімальне замовлення, мішок 20 кг.
Номер CAS: 9050-36-6
Хім. формула: C6nH(10n+2)O(5n+1)
Характеристика:
Мальтодекстрин (патока, декстринмальтоза, Е459) — це білий вуглець, який складається з молекул глюкози, мальтози, мальтотріози та дестрину.
Має вигляд порошку білого або кремового кольору. Некристалізуємо, має солодкуватим смаком, розчиняється у гарячій і холодній воді.
Щоб виготовити мальтодекстрин, виробляють розщеплення рослинного ( рисового, картопляного, кукурудзяного) крохмалю.
Має високий індексом, який може коливатися від 105 до 136.
Основним показником властивостей мальтодекстрину є ДЕ (декстрозний еквівалент). Ця величина показує встановлювальну здатність мальтодекстриму порівняно 100 г глюкози.
ДЕП різновидів мальтодекстрину становить от 1 до 19.
Мальтодекстрин не викликає алергію, легко засвоюється організмом, не призводить до цукрового діабету.
Волокна мальтодекстрину добре діють на шлунок, а також допомагають виведенню шлаків, знижуючи рівень холестерину.
Транспортують і зберігання мальтодекстрин за температури не вище ніж 20 °C і відносної вологості повітря не більш ніж 75%. Для мальтодекстрину використовується транспортна тара, укладена на рейках, решітках, піддонах. Зберігається в чистих, сухих і добре вентильованих приміщеннях. Не можна Зберіганню з іншими харчовими продуктами зі специфічним запахом.
Мальтодекстрин має властивості формування структури та однорідності продукту, зниження водопоглинальної здатності гігроскопічних компонентів суміші, знижує замерзання і ступінь солодкості, може виконувати функцію згущення, емульгування, склеювання, покращує властивості розсипчастості та розчинності.
Застосування:
Використовується під час виробництва спортивного харчування для гейнерів завдяки його здатності стимулювати ріст біфідобактерій у кишківнику.
У фармацевтичній сфері додається як допоміжне речовина, яка дає за великої кількості компонентів у мікродозах створювати стабільні склади.
У харчовій промисловості використовується як добавки до продуктів, соусів, приправ. У хлібобулочних і кондитерських виробах додається для поліпшення вигляду та смаку продукції. Застосовується під час виготовлення дитячого і дієтичної живлення.
Мальтодестрин широко застосовується під час виготовлення косметичної продукції. Його додають до складу кремів, масок, пудр, бальзамів, зубних паст, присипок тощо.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Weifang |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Мішок паперовий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 60,61 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 20 кг