Виноградний цукор

- Немає в наявності
- Тільки оптом
60,61 грн/кг
Мінімальне замовлення — 25 кг
- +380 (50) 855-29-40Химическая продукция
- +380 (50) 292-82-85Химическая продукция
Опис
Мінімальне замовлення, мішок 25 кг.
Хімічна формула |
C6H12O6 |
Виноградний цукор має вигляд кристалічної порошкуватої речовини білого забарвлення. З'єднання має солодкий смак, без запаху. Виноградний дуже легко та добре розчиняється у воді, концентрованих розчинах сірчаної кислоти, хлориду цинку, реактивні Швейцери.
Виноградний цукор є природною речовиною. Він є в м'язовому глікогені тварин, крохмаль, ягодах і фруктах, меді.
Коммерчно, виноградний цукор отримують гідролізом із крохмалю та целюлози, а ось у природі він може утворюватися в процесі фотосинтезу рослин.
Відомо, що солодкість виноградного цукру вдвічі нижча, ніж сахарози, але це не заважає його використовувати в кулінарії.
Зокрема, речовина використовує медичну промисловості. Препарати на його основі застосовують для зняття інтоксикації та визначення наявності, типу цукрового діабету.
Виноградний цукор вважається поживним та енергетичним джерелом для людини. Однак надмірне його споживання викликає ожиріння; розвиток тромбофлебіту; виникнення алергічних реакцій; зростання холестерину; ушкодження сітківки ока тощо.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Weifang |
Країна виробник | Китай |
Вага | 20000 г |
Склад | глюкоза |
Форма випуску | Розсипний |
Інформація для замовлення
- Ціна: 60,61 грн/кг
- Мінімальне замовлення: 25 кг