Лактат калію, Е326, калієва сіль молочної кислоти, калій молочнокислий

- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
Ціну уточнюйте
- +380 (50) 855-29-40Химическая продукция
- +380 (96) 788-71-33Химическая продукция
- +380 (68) 151-70-79
Опис
Реєстр. Номер CAS: 996-31-6
Хім. формула: С3Н5О3К
Синоніми: Калієва сіль молочної кислоти, калій молочнокислий, калієва сіль 2-гидроксипропановой кислоти, 2-оксипропионат калію, харчова добавка Е326.
Лактат калію виходить синтетичним методом з молочної кислоти, з додаванням карбонатів і солей полімолочної кислоти.
Висока розчинність у воді і спирті. Буває у вигляді розчинів, не більше 60%.
Широко застосовується в харчовій сфері, як регулятор кислотності, емульгуюча сіль, синергіст антиоксидантів, також вологоутримуючий агент.
Додається в заморожені вироби для продовження їх терміну зберігання і запобігання окиснювального псування жирів, також використовується в борошняних, хлібобулочних і кондитерських виробах. Застосовується для утримання вологи при виробництві косметичних препаратів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Словаччина |
Склад | молочна кислота |
Упаковка | Мішок |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте