Яєчний порошок (сухий меланж)

- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
4 240 ₴/мішок
Показати оптові ціни- +380 (50) 855-29-40Химическая продукция
- +380 (96) 788-71-33Химическая продукция
- +380 (68) 151-70-79
Опис
Яєчний порошок (сухий меланж) — це перетворені в порошок курячі яйця. Замінює свіжі курячі яйця, добре засвоюється організмом.
Яєчний порошок зручний для транспортування, витримує тривалий зберігання.. До складу яєчного порошку (сухий меланж) входить суміш з білків і жовтків. Курячі яйця механічним способом звільняють від шкаралупи, а потім змішують до отримання однорідної маси. Отримана маса з яєчних жовтків і білків називається меланж. У наступному етапі виробництва яєчного порошку меланж фільтрують, а потім сушать за допомогою технології розпилення. В підсумку виходить харчовий продукт під назвою яєчний порошок (сухий меланж).
Яєчний порошок має всі кулінарні характеристики звичайного курячого яйця.
Яєчний порошок широко використовується в кулінарії для продуктів в склад яких входять яйця.
+20 °C — не більш ніж 6 місяців
+2 °C — не більш ніж 2 роки
Склад продукту:
Білки-46г
Вуглеводи-4.5г
Жири 37.3г
Енергетична цінність-542 ккал
Паковання: 20кг
Інформація для замовлення
- Ціна: 4 240 ₴/мішок