Продавець ООО "Компания "Химснабжение" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
262 відгуків
emoji-quarantineІнтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!
ООО "Компания "Химснабжение"
+380 (66) 090-56-55
+380 (50) 855-29-40
+380 (96) 788-71-33

Ароматизатор «Ванілін»

  • Немає в наявності
  • Тільки оптом

Ціну уточнюйте

+380 (66) 090-56-55
  • +380 (50) 855-29-40
    Химическая продукция
  • +380 (96) 788-71-33
    Химическая продукция
  • +380 (68) 151-70-79
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ароматизатор «Ванілін»
Ароматизатор «Ванілін»Немає в наявності
Ціну уточнюйте
+380 (66) 090-56-55
  • +380 (50) 855-29-40
    Химическая продукция
  • +380 (96) 788-71-33
    Химическая продукция
  • +380 (68) 151-70-79

Опис

Ароматизатор "Ванілін"

Актуальна інформація щодо цього товару на сайті компанії: https://snabhim.com.ua/aromatizator-vanilin

Фасування — мішок 25 кг

Ванилин (ванілаль) — кристалічний порошок у формі безбарвних голкоподібних кристалів із вираженим приємним специфічним ароматом і присмаком ванілі. Ванілін вважається найвідомішим і одним із найдавніших харчових ароматизаторів у світі. Він був синтезований для заміни натурального ароматизатора — ванілі. Ванілін міститься в рослині з однойменною назвою — ванілі, а також у картопляній лушпинні, тростинному цукрі, перуанському бальзамі, малині, оливковій олії та спирті-сирці. Батьківщиною ванілі є Південна Америка, де ваніль використовують здавна.

Ванілін застосовується в кулінарному, фармацевтичному, парфумерному та лікерному виробництві.

Харчова промисловість активно використовує цей продукт для ароматизації виробів або ж для пом'якшення або маскування небажаного присмаку.

У кулінарії цей порошок додають у шоколад, печінку, і бісквіти, сирні запіканки, пудинги та муси, желе, різні хлібобулочні вироби. Ванілін також використовують для поліпшення смакових якостей чаю, без алкогольних напоїв і коктейлів.

У парфумерії ніжний аромат ваніліну, що зачаровує, надає «букету» запашної неповторної нотки. А в фармакології цим ароматом «заглушують» неприємні присмаки або запахи медичних препаратів.

Ванілін також додають у комбікорму та прикорму для риб. Комбікорму з додаванням ваніліну набувають привабливого для тварин смаку й аромату. Прикорм на основі ваніліну може привабити такі види риб, як карась, лин, короп і лящ. Постарайтеся не перебовщувати, додаючи спецію в каші, щоб не зробити їх надмірно ароматними, позаяк це може відлякати рибу.

Додавання ваніліну в електроліт під час електрохімічного цинкування сприяє отриманню гладких блискучих покриттів, що мають підвищену твердість, а також дає змогу розширити інтервал робочих щільностей струму.

Зберігають ванілін у герметичному пакованні в захищеному від прямих сонячних променів місці в прохолодному та сухому місці.

Найменування

Ванілін порошковий

1

Ванилин  4%

Спіртородеримий 40%, ванілін для виробів із температурою випікання 100-120 0С. Торти  (товщина шару 2-3 см), меренги, безе

2

Ванилин  8%

Спіртородеримий 40%, цей різновид ваніліну для виробів із температурою випікання 120-150 0С. Торти  (товщина шару 2-3 см), меренги, безе, білкове  тісто (печиво)

3

Ванилин 12%

Спірторастумовий 40%, цей різновид ваніліну для виробів із температурою випікання 150-200 0С. Горіхове тісто (дрібне печиво (до 10 г), велике печиво (40-50 г), фігурні вироби з заварного тіста, олійне бісквітне тісто (кекси (600-1000 г), дрібні та великі вироби)

4

Ванилин 18%

Спіртородеримий 40%, цей різновид ваніліну для виробів із температурою випікання 200-230 0С. Горіхове тісто (дрібне печиво (до 10 г), велике печиво (40-50 г), фігурні вироби з заварного тіста, олійне бісквітне тісто (кекси (600-1000 г), дрібні та великі вироби), пряничне тісто (пряники дрібні, тонкі, килимки), бісквітне тісто з підігрівом (бісквіт (товщина 25-40 мм), тонкий корж (товщина менш ніж 10 мм), печиво), бісквітне тісто без підігрівання (рулети, тістечка), локшинова тісто (штрудель, пироги, печиво), солодке тісто на соді та сумішеня (печиво, коржики, рукавиці, сочни, пироги, рулети)

5

Ванілін 25%

Спіртородеримий 40%, аналог кристалічного ваніліну, термостабільний,  230-250 0С. Пряничне тісто (пряники дрібні, тонкі, великі, килимки), бісквітне тісто з підігрівом (бісквіт (товщина 25-40 мм), тонкий корж (товщина меньше 10 мм), печиво), бісквітне тісто без підігрівання (рулети, тістечка), локшинова тісто (штрудель, пироги, печиво), листове швидкоспеле тісто (дрібні вироби (50-100 г), великі вироби (500-1300 г), кулічі, баби

6

Ванилин  30%

Спіртородеримий 40%, аналог кристалічного ваніліну, термостабільний,  250-270 0С. Пряникове тісто (пряники дрібні, тонкі, великі, килимки), просте безопарне дріжджове тісто (дрібні вироби (50-100 г), великі вироби (500-1000 г), здобне дріжджове опале тісто (дрібні вироби (50-100 г), великі вироби (800-1000 г), солодке тістечко на соді (печиво, пиріжки, пироги)

7

Ванілін 30%

Водорозчинний аналог кристалічного ваніліну, для виробництва морозива та молочних десертів. Вирізняється малою концентрацією ароматичної речовини, що дає змогу вибрати найприйнятніше та найзручніше дозування для виробництва продукції

8

Ванилин 40%

Водорозчинний аналог кристалічного ваніліну, для виробництва морозива та молочних десертів. Вирізняється підвищеною концентрацією ароматичної речовини, що дає змогу вибрати найприйнятніше та найзручніше дозування для виробництва продукції

9

Ванилин 60%

Водорозчинний аналог кристалічного ваніліну, для виробництва морозива та молочних десертів. Вирізняється вищою концентрацією ароматичної речовини, що дає змогу вибрати найприйнятніше та найзручніше дозування для виробництва продукції

 

Інформація для замовлення

  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner