Ароматизатор «Ванілін»

- Немає в наявності
- Тільки оптом
Ціну уточнюйте
- +380 (50) 855-29-40Химическая продукция
- +380 (50) 292-82-85Химическая продукция
Опис
Ароматизатор "Ванілін"
Актуальна інформація з цього товару на сайті компанії: https://snabhim.com.ua/aromatizator-vanilin
Фасовка - мішок 25 кг
Ванілін (ванилаль) - кристалічний порошок у вигляді безбарвних голкоподібних кристалів з вираженим приємним специфічним ароматом і присмаком ванілі. Ванілін вважається найвідомішим і одним з найдавніших харчових ароматизаторів у світі. Він був синтезований для заміни натурального ароматизатора - ванілі. Ванілін міститься в рослині з однойменною назвою — ванілі, а також в картопляному лушпинні, тростинному цукрі, перуанського бальзаму, малині, оливковій олії і спирті-сирці. Батьківщиною ванілі є Південна Америка, де ваніль використовують з давніх часів.
Ванілін застосовується в кулінарному, фармацевтичній, парфумерній і лікерному виробництві.
Харчова промисловість активно використовує цей продукт для ароматизації виробів або для пом'якшення або маскування небажаного присмаку.
У кулінарії цей порошок додають в шоколад, печінка, та бісквіти, сирні запіканки, пудинги і муси, желе, різні хлібобулочні вироби. Ванілін також використовують з метою поліпшення смакових якостей чаю, без - та алкогольних напоїв і коктейлів.
У парфумерії ніжний і зачаровує аромат ваніліну надає «букету» пахощів неповторну нотку. А у фармакології цим ароматом «заглушають» неприємні присмаки або запахи медичних препаратів.
Ванілін також додають в комбікорми і прикормки для риб. Комбікорму з додаванням ваніліну набувають привабливий для тварин смак і аромат. Прикормка на основі ваніліну здатна залучити такі види риб, як карась, лин, короп і лящ. Постарайтеся не переборщити, додаючи спеції в каші, щоб не зробити їх надмірно ароматними, так як це може відлякати рибу.
Додавання ваніліну в електроліт при електрохімічному цинкування сприяє отриманню гладких блискучих покриттів, що володіють підвищеною твердістю, а також дозволяє розширити інтервал робочих густин струму.
Зберігають ванілін в герметичній упаковці в захищеному від прямих сонячних променів місці в прохолодному і сухому місці.
№ |
Найменування |
Ванілін порошковий |
1 |
Ванілін 4% |
Спірторастворімий 40%, ванілін для виробів з температурою випікання 100-120 0С. Торти (товщина шару 2-3 см), меренги, безе |
2 |
Ванілін 8% |
Спірторастворімий 40%, цей вид ваніліну для виробів з температурою випікання 120-150 0С. Торти (товщина шару 2-3 см), меренги, безе, білкове тісто (печиво) |
3 |
Ванілін 12% |
Спірторастворімий 40%, цей вид ваніліну для виробів з температурою випікання 150-200 0С. Горіхове тісто (дрібне печиво (до 10 м), велике печиво (40-50 г), фігурні вироби з заварного тіста, масляне бісквітне тісто (кекси (600-1000 м), дрібні і великі вироби) |
4 |
Ванілін 18% |
Спірторастворімий 40%, цей вид ваніліну для виробів з температурою випікання 200-230 0С. Горіхове тісто (дрібне печиво (до 10 м), велике печиво (40-50 г), фігурні вироби з заварного тіста, масляне бісквітне тісто (кекси (600-1000 м), дрібні і великі вироби), пряничное тісто (пряники дрібні, тонкі, великі, пряники), бісквітне тісто з підігрівом (бісквіт (товщина 25-40 мм), тонкий корж (товщина менше 10 мм), печиво), бісквітне тісто без підігріву (рулети, тістечка, торти), лапшовое тісто (штруделі, пироги, печиво), солодке тісто на соді й сметані (печиво, коржики, ватрушки, сочні, пироги, рулети) |
5 |
Ванілін 25% |
Спірторастворімий 40%, аналог кристалічного ваніліну, термостабільний, 230-250 0С. Пряничное тісто (пряники дрібні, тонкі, великі, пряники), бісквітне тісто з підігрівом (бісквіт (товщина 25-40 мм), тонкий корж (товщина менше 10 мм), печиво), бісквітне тісто без підігріву (рулети, тістечка, торти), лапшовое тісто (штруделі, пироги, печиво), листкове скоростигла тісто (дрібні вироби (50-100 г), великі вироби (500-1300 м), паски, баби |
6 |
Ванілін 30% |
Спірторастворімий 40%, аналог кристалічного ваніліну, термостабільний, 250-270 0С. Пряничное тісто (пряники дрібні, тонкі, великі, пряники), просте безопарне дріжджове тісто (дрібні вироби (50-100 г), великі вироби (500-1000 м), здобне дріжджове опарне тісто (дрібні вироби (50-100 г), великі вироби (800-1000г), несолодке пиріжкове тісто на соді (печиво, пиріжки, пироги) |
7 |
Ванілін 30% |
Водорастворимый аналог кристаллического ванилина, для производства мороженного и молочных десертов. Отличается малой концентрацией ароматического вещества, что позволяет выбрать наиболее приемлемую и удобную дозировку для производства продукции |
8 |
Ванилин 40% |
Водорастворимый аналог кристаллического ванилина, для производства мороженного и молочных десертов. Отличается повышенной концентрацией ароматического вещества, что позволяет выбрать наиболее приемлемую и удобную дозировку для производства продукции |
9 |
Ванилин 60% |
Водорозчинний аналог кристалічного ваніліну, для виробництва морозива та молочних десертів. Відрізняється більш високою концентрацією ароматичної речовини, що дозволяє вибрати найбільш прийнятну і зручне дозування для виробництва продукції |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте