Мальтодекстрин DE 18-20, DE 15-20, 5,0 кг

- Немає в наявності
404,04 ₴/упаковка
- +380 (50) 855-29-40Химическая продукция
- +380 (96) 788-71-33Химическая продукция
- +380 (68) 151-70-79
Опис
Номер CAS: 9050-36-6
Хім. формула: C6nH(10n+2)O(5n+1)
Характеристик:
Мальтодекстрин (патока, декстрінмальтоза, Е459) являє собою білий вуглець та складається з молекул глюкози, мальтози, мальтотріози і дестріна.
На вигляд не кристалізується порошок білого або кремового кольору, з солодкуватим смаком, добре розчинний в гарячій і холодній воді.
Виготовляється шляхом ферментатільного розщеплення рослинного (рисового, картопляного, кукурудзяного) крохмалю.
Мальтодекстрин має високий індекс, який може коливатися від 105 до 136. На відміну від солоду, патоки і крохмалю не здатний викликати алергію, легко засвоюється організмом, не призводить до цукрового діабету. Волокна мальтодекстрина добре впливають на шлунок, сприяють виведенню шлаків, зниженню рівня холестерину. Транспортування і зберігання мальтодекстрина здійснюють при температурі не вище 20 ° C і відносній вологості повітря не більше 75%. Для зберігання використовується транспортна тара укладена на рейках, решітках, піддонах. Зберігається в чистих, сухих і добре вентильованих приміщеннях. Не допускається зберігання з іншими харчовими продуктами зі специфічним запахом.
Мальтодекстрин володіє такими властивостями як: формування структури і однорідності продукту, зниження водопоглотительной здатності гігроскопічних компонентів суміші, знижує замерзання і ступінь солодощі, може виконувати функцію згущення, емульгування, склеювання, також підсилює властивості розсипчастості і розчинності.
Застросування:
У виробництві спортивного харчування мальтодекстрин використовується в гейнерах як джерело енергії, в складі БАД, через його здатності стимулювати зростання біфідобактерій в кишечнику.
Застосовується в фармацевтиці в якості допоміжної речовини, що дозволяє при великій кількості компонентів в мікродозах створювати стабільні склади.
У харчовій промисловості застосовується як добавка до продуктів, соусів, приправ. У хлібопеченні і кондитерських виробах додається для поліпшення виду і смаку продукції. Широко використовується в дитячому і дієтичному харчуванні.
У косметичній галузі входить до складу кремів, масок, пудр, бальзамів, зубних паст, присипок, тощо.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Weifang |
Країна виробник | Китай |
Інформація для замовлення
- Ціна: 404,04 ₴/упаковка