Фруктоза (гексоза, левулоза, фруктовий цукор), 5 кг

- Немає в наявності
353,54 грн/упаковка
- +380 (50) 855-29-40Химическая продукция
- +380 (50) 292-82-85Химическая продукция
Опис
Хімічна формула C6H12O6 |
|
Фруктовий цукор має вигляд кристалічної порошкоподібної речовини білого забарвлення. З'єднання володіє солодким смаком, без запаху. Фруктовий цукор дуже легко і добре розчиняється у воді.
Фруктовий цукор є природним речовиною. Він знаходиться у фруктах, кольорах, ягодах, більшості коренеплодів, у тому числі і в живих організмах (тільки виключно у формі D-ізомер).
Комерційно, фруктовий цукор часто отримують з цукрової тростини, цукрових буряків і кукурудзи.
Застосування фруктового цукру:
· харчова промисловість;
· медицина;
· побутова хімія і миловаріння;
· у сільському господарстві.
Фруктовий цукор вважається нешкідливим. Однак надмірне його споживання викликає резистентність до інсуліну, ожиріння, підвищений рівень холестерину і тригліцеридів, що призводить до метаболическому синдрому, діабету типу 2 і серцево-судинних захворювань.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Плазма |
Країна виробник | Китай |
Вага | 20000 г |
Склад | фруктоза |
Форма випуску | Розсипний |
Інформація для замовлення
- Ціна: 353,54 грн/упаковка