Лактоза 200 МОШ (фасування 1 кг.)

- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
121,21 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (50) 855-29-40Химическая продукция
- +380 (96) 788-71-33Химическая продукция
- +380 (68) 151-70-79
Опис
Лактоза C12H22O11 — вуглевод групи дисахаридів, міститься в молоці та молочних продуктах.
Молекула лактози складається з залишків молекул глюкози та галактози. Лактозу іноді називають молочним цукром. Сировина для отримання є молочна сироватка, з якої, використовуючи методи мембранної технології та сушіння, виділяють, а потім зневоднюють молочний цукор, являє собою однорідний порошок від білого до жовтуватого кольору, без стороннього присмаку та запаху.
Лактоза застосовується: - в молочній промисловості для виготовлення продуктів дитячого харчування, молочних консервів, десертів;- в молочноконсервній промисловості лактозу застосовують як затравлення для кристалізації під час виробництва згущеного молока;- в виробництві ковбасних виробів для маскування солоного та гіркого присмаків і збільшення стійкості фарбування продукту; — у кондитерському виробництві під час виготовлення шоколаду, желе, мармеладу, цукерок, печива; — у хлібопекарному виробництві; - у разі виготовлення соусів, кетчупів, майонезів;- для виготовлення дієтичних видів харчування для дітей, спортсменів, осіб, які страждають на діабет;- в лікеро-горілчаних напоях для поліпшення смакових якостей і чистоти продукту для надання м'якого смаку та приємного аромату; — у фармацевтичній промисловості як сполучна речовина та наповнювач під час таблетування, під час виготовлення сиропоподібних і жувальних форм лікарських засобів, для стабілізації рідких і сухих вітамінних композицій.
Інформація для замовлення
- Ціна: 121,21 ₴/кг